Welkom bij Sint-Lodewijk!

Werken bij Sint-Lodewijk betekent werken in een open organisatie die laagdrempelig is voor iedereen. Ons warm hart refereert naar respect voor cliënt, medewerker en organisatie met een duidelijke transparante communicatie tussen alle betrokkenen. Onze medewerkers zijn betrokken, empathisch en gemotiveerd om net een stap verder te gaan voor de cliënt en voor elkaar.

Ontdek hieronder onze vacatures en vind de job waarbij jij het verschil maakt!

We openen onze deuren tijdens het jobcafé!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag onze organisatie leren kennen? Kom dan langs tijdens één van onze jobcafés.

Iedere maand organiseren we een jobcafé. Tijdens deze babbel ontmoet je één van onze HR-medewerkers. Zij helpen jou verder op weg tijdens je zoektocht naar nieuw werk. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden over onze organisatie en laten jou ook kennismaken met onze organisatie.

Kom binnen en maak kennis met Sint-Lodewijk. Een unieke kans om kennis te maken met de openstaande vacatures binnen Sint-Lodewijk in een gemoedelijke sfeer. Kom vrijblijvend langs op onze campus Kwatrecht.

Heb je specifieke vragen? Laat het ons op voorhand weten via vacature@sintlodewijk.be.

Het jobcafé gaat door op

10/06: 16u – 18u

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Stage bij Sint-Lodewijk

Sint-Lodewijk is een belangrijk opleidingsplek voor onder meer leerkrachten, therapeuten, verpleegkundigen en begeleiders in Vlaanderen. Ook bij onze ondersteunende diensten valt heel wat bij te leren.

We vinden het dan ook belangrijk om onze kennis en expertise met jou als stagiair te delen.

Ben je student en zou je graag stage lopen bij kinderen, jongeren of volwassenen met een motorische beperking? Neem dan contact op via stage@sintlodewijk.be en wij bekijken samen met jou welke mogelijkheden er zijn binnen ons aanbod van stageplekken.

Ons unieke aanbod

Je wil een nuttige bijdrage leveren aan de maatschappij door te kiezen voor een job in de zorg. Op die manier maak jij het verschil. Maar waar maakt Sint-Lodewijk het verschil voor jou?

Autonome teams

Elke medewerker maakt deel uit van een team waarin een aangename werksfeer, heldere communicatie, collegialiteit en onderling respect voorop staan.

Totaalpakket

Prachtig totaalpakket voor elke medewerker, afgestemd specifiek op de wensen van de collega.

Maaltijden uit eigen keuken

Iedere dag bereidt de chefkok samen met zijn keukenteam de lekkerste warme maaltijden, salades en broodjes

Sint-Lodewijk wil de referentie zijn voor mensen met een motorische beperking. Wij bieden ondersteuning, zorg en onderwijs met een warm hart.

Onze Kernwaarden

We leveren kwaliteit

Kwaliteitsvolle zorg, ondersteuning en onderwijs: daar gaan we voor bij Sint-Lodewijk. Dus houden we de vinger aan de pols en volgen we evoluties in de sector goed op. We bouwen aan autonome teams binnen een financieel gezonde, leane organisatie.

We voelen ons goed

‘Zorgen’ is wat we doen. Voor het welzijn van onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We zetten in op duurzame loopbanen en hebben oog voor je persoonlijk welbevinden. Transparantie en een correcte evaluatieprocedure spelen hier een cruciale rol in.

We zijn mee

Sint-Lodewijk is, net zoals het zorglandschap, voortdurend in verandering. Wij maken er dan ook een prioriteit van om mee op de digitale kar te springen en onze expertise verder te ontwikkelen.

We doen het niet alleen

‘Zorgen voor’ doe je niet alleen. Daarvoor rekenen we op de warme samenwerking met onze partners, verschillende diensten en ons breed zorgnetwerk. Dankzij sponsors en vrijwilligers kunnen we onze dienstverlening nog kwalitatiever maken. Als medewerker van Sint-Lodewijk ben je een ambassadeur die mee onze mooie opdracht uitdraagt.

We bouwen verder

Sint-Lodewijk staat niet stil. Onze gebouwen dragen een rijk verleden mee maar een investering om ons aan de huidige noden aan te passen kon niet op zich laten wachten. Met onze toekomstplannen wordt onze campus een plek waar zowel de cliënten als de medewerkers alle mogelijkheden krijgen om hun talent ten volle in te zetten.

Onze Missie & Visie

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Overzicht campussen

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?