Welkom bij Sint-Lodewijk!

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Machtig aanbod!

Team

Elke medewerker maakt deel uit van een team waarin een aangename werksfeer, heldere communicatie, collegialiteit en onder respect voorop staan.

Totaalpakket

Prachtig totaalpakket voor elke medewerker, afgestemd specifiek op de wensen van de collega.

Maaltijden uit eigen keuken

Iedere dag bereidt de chefkok samen met zijn keukenteam de lekkerste warme maaltijden, salades en broodjes

Sint-Lodewijk wil de referentie zijn voor mensen met een motorische beperking. Wij bieden ondersteuning, zorg en onderwijs met een warm hart.

Onze Kernwaarden

Jong & Oud

De persoon met een motorische beperking is het vertrekpunt. We kiezen voor een brede doelgroep, bij aanmelding tussen 1 en 65 jaar, voor wie de keuze voor Sint-Lodewijk om diverse redenen de beste keuze is.

Ondersteuning, zorg en onderwijs

Afhankelijk van de zorgvraag bieden we een modulair aanbod van ondersteuning, zorg en onderwijs, of een geïntegreerde aanpak van alle modules afhankelijk van de zorgvraag. Om tot de beste dienstverlening te komen werken we samen binnen, maar ook over de verschillende disciplines heen waarbij deze disciplines allemaal evenwaardig en kwaliteitsvol zijn.

Warm Hart

Sint-Lodewijk is een open organisatie die laagdrempelig is voor alle belanghebbenden. Ons warm hart refereert naar respect voor cliënt, medewerker en organisatie met een duidelijke, transparante communicatie tussen alle betrokkenen.

Onze Missie & Visie

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Overzicht campussen

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier